TASTY INDIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tasty India. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 8:07 Eten was heerlijk. Lekker pittig maar eetbaar.
12 jul 2024 om 21:50 NOOIT BESTELLEN!!! GOED NAAR DE SLECHTE REVIEWS KIJKEN!!! 40 MIN TELAAT EN LAUW VRETEN,OP ZE ROTTERDAMS GEZEGT : HET WAS "NIET TE NASSEN" ZO WEGGEPLEURT... EERSTE KEER BESTELD, N O O I T M E E R!
7 jul 2024 om 12:08 Bezorging duurde wat lang, maar de bezorger was wel erg vriendelijk en verontschuldigde zich. Hopelijk is het de volgende keer op tijd. Het was wel nog lekker warm en het eten was heerlijk. We hebben genoten. Bedankt en we komen terug!
7 jul 2024 om 9:43 Heerlijk eten, duurde 90 minuten maar moesten er ook 35km voor rijden, zou zo weer bestellen
1 jul 2024 om 21:42 smakelijke maaltijd en vlot bezorgd
20 jun 2024 om 2:03 De kwaliteit van het eten vond ik niet geweldig in vergelijking met andere restaurants. De bezorging was wel snel.
11 jun 2024 om 12:16 Lekker hoor, iets langere bezorgtijd maar dat komt door de afstand. Fijn dat jullie ver bezorgen, dit eten hebben we niet in ons dorp.
6 jun 2024 om 19:07 Perfect eten en warm bezorgd.
4 jun 2024 om 12:36 Pittig is niet extra zout. Pittig is extra heet. Het eten is veel te zout en daardoor niet te eten. Zonde van mijn geld en niet voor herhaling vatbaar.
2 jun 2024 om 21:33 We hadden mild besteld maar als dit mild is, vragen wij ons af wat pittig dan wel niet is. We zijn gestopt met eten omdat we beide last van ons maag kregen door de scherpte. Hoeveel hij was goed en zeker niet weinig.
27 mei 2024 om 19:49 Goed en lekker eten. In deze gehaaste tijd mag het wel een beetje langer duren
22 mei 2024 om 20:55 De eerste keer hier besteld. Op aangegeven tijd aangekomen. Eten was heerlijk! Lekker warm ook. Had aangegeven om het spicy te maken en dat was het zeker! We hebben genoten. We gaan zeker vaker bestellen!